De wondere wereld van Social Media

Wist je dat we gemiddeld zo’n 2 uur per dag besteden aan het scrollen en posten op social media? Tijdens die uren worden we geprikkeld door veel meer dan alleen foto’s van vrienden en familie. Onbewust kom je in aanraking met een mooie vakantiebestemming of je doet inspiratie voor je interieur op. Je ontdekt nieuwe restaurantjes in de buurt of spot die leuke schoenen die écht niet in je kast mogen ontbreken.

Als jouw product, dienst of bestemming hier niet (genoeg) zichtbaar is, loop je mogelijk een hoop inkomsten mis. Social media is bij uitstek de plek om jouw doelgroep te inspireren, te triggeren en het gesprek aan te gaan. Met aansprekende visuele content en pakkende teksten vergroot jij je naamsbekendheid en je online zichtbaarheid, iets waar je in 2020 niet meer zonder kunt.

Ben jij helemaal niet thuis in het wereldje van Instagram, Pinterest, Facebook en Twitter? Of weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om dit op te zetten? Geen probleem! Ik help je graag om jouw doelgroep online te bereiken en om te zetten in klanten.

Waar kan ik je mee helpen?

Frisse blik & duwtje in de goede richting

Herken jij jezelf hierin?
• Je bent recent gestart met het opzetten van social media voor jouw bedrijf
• Je wil graag starten met het opzetten van social media voor jouw bedrijf
• Je zit vast in je social media strategie en boekt weinig vooruitgang

Ieder social media platform heeft een eigen ‘handleiding’. Wat wel werkt op Facebook is not done op Instagram en je boodschap delen op Twitter is niet te vergelijken met de werking van Pinterest. Door samen te kijken hoe we je doelgroep het beste online kunnen bereiken, ontstaat er een duidelijke richting en focus. Social media duizelt je niet langer en je hebt weer zin om hiermee aan de slag te gaan.

Wil je mijn frisse blik eens over jouw socials laten gaan? En kun je dat duwtje in de juiste richting wel gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Extra paar handen

Bedenk jij vaak op vrijdagmiddag rond 16.55 uur ‘dat je ook nog iets op social media moet plaatsen’? Geen wonder dat jouw social media kanalen niet de resultaten leveren die je verwacht. Social media marketing is een tactisch spel dat continu in beweging is. Het is actueel, vergankelijk en trendgevoelig. En dat kost tijd!

Door je social media uit te besteden valt er een last van je schouders. Jij kunt je weer focussen op datgene waar jij goed in bent en waar je plezier aan beleeft . En ik? Ik zorg dat jouw boodschap op een pakkende en inspirerende manier onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.

Kun jij wel een extra paar handen gebruiken? Misschien maar voor een paar uurtjes in de maand? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Creatieve & visuele touch

Op social media worden we dagelijks getrakteert op de mooiste beelden. Van prachtige bestemmingen tot het lekkerste eten en van de tofste outfits tot de leukste interieurs. Een slecht belichte en onscherpe smartphone foto is al lang niet meer acceptabel op jouw bedrijfsaccount. Maar dat wil niet zeggen dat je meteen duizenden euro’s hoeft uit te geven aan shoots.

Jouw social media kanalen zijn je online etalage, dus presentatie is enorm belangrijk! Daarom moeten je social kanalen met één blik uitstralen wie je bent en wat je doet. Door creatief om te gaan met beeldmateriaal en slim te plannen kan er met ieder budget een eigen touch aan je account gegeven worden.

Als grafisch vormgever en fotograaf help ik graag om jouw visuele identiteit zichtbaar te krijgen op je social media. Neem vrijblijvend contact met me op of kijk onder het kopje ‘Visuele content creatie’ voor meer informatie.